dijous, 27 de febrer del 2014

Pantalons i dessuadora!


Dijous de RUMS, perfecte per estrenar-nos amb una autocostura doble!!

Jueves de RUMS, ¡¡perfecto para estrenarnos con una autocostura doble!!


Pantalons sarouels segons el patró de La Pantigana, amb punt de samarreta negra de botiga física i punys negres de LaPantigana Shop. Potser més endavant afegim una butxaca per donar-li una miqueta de color i afegir comoditat. De moment, dir que el patró és fantàstic i els pantalons són comodíssims!!

Pantalones sarouels según el patrón de La Pantigana, con punto de camiseta de tienda física y puños negros de La Pantigana Shop. Quizás más adelante añadimos algún bolsillo para darle algo de color y añadir comodidad. De momento, el patrón es fantástico y los pantalones son ¡¡comodísimos!!


I, com tantes altres aquestes setmanes... La dessuadora Rainu que ha preparat La Pantigana!! En el nostre cas, vam acabar-la abans de tenir tot el tutorial, i vam tenir algun problema amb la talla, així que vam acabar fent alguns “apanyillos”... Us expliquem:

Y, como tantas otras estas semanas... ¡¡La sudadera Rainu que ha preparado La Pantigana!! En nuestro caso, la acabamos antesde tener todo el tutorial, y tuvimos algún problema con la talla, así que hicimos algunos apañillos... Os contamos:



El problema de talla: de pit m'anava una miqueta més gran i de cadera molt justa, suposo que vaig tenir algun problema a l'hora de tallar, així que vam decidir fer una de les vistes vista (valgui la redundància) per a poder retallar una mica de pit i afegir a la cadera. L'altra vista, interior i normal.

El problema de talla: de pecho me iba un poco más grande y de cadera muy justa, supongo que tuve algún problema al cortarla, así que decidimos hacer una de las vistas vista (valga la redundancia), y la otra interior y normal.


Després, volíem que s'obrís tota, de dalt a baix, pel que el nostre faldón havia de ser obert (amb algun problemet a l'ajust de puny al final, però que quasi no es veu).

Después, queríamos que se abriera toda, de arriba a abajo, por lo que nuestro faldón tenía que ser abierto (con algún problemilla en el ajuste del puño al final, pero casi no se ve).


I, finalment, un coll enooorme amb snaps d'estrelletes, que ens agradava més que la caputxa!!

Y, finalmente, un cuello enooorme con snaps de estrellitas, ¡¡que nos gustaba 
más que la capucha!!


Roba de dessuadora afelpada grisa de botiga física, punys i roba de samarreta morada i groga de LaPantigana Shop, snaps de SnapClic.

Tela de sudadera perchada gris de tienda física, puños y tela de camiseta morada y amarilla de LaPantigana Shop, snaps de SnapClic.


Moltes gràcies a La Pantigana per tots els patrons!!! I ens veiem el dia 5 de març per al sorteig!

¡¡¡Muchas gracias a La Pantigana por todos los patrones!!! ¡Y nos vemos el día 5 de marzo para el sorteo!


Cap a la RUMS a veure què més hem cosit!!
¡¡A la RUMS a ver qué más hemos cosido!!

RUMS - Rund ums Weib - España

10 comentaris:

  1. Me encantan los sarouels, te quedan genial, y la sudadera rainu también te sienta de maravilla!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias!! Los patrones son buenos, no tiene más secreto :)

      Elimina
  2. Yo soy fan de esos pantalones y de sudaderas jajajajaja Por lo que tu entrada me gusta por partida doble y sus propuestas son geniales!!!!!!!!!!!!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias, lo hizo mamá! Ahora que llega la primavera tendré que repetir con otros más fresquitos ;)

      Elimina
  3. Esos pantalones están divinos , se ven super cómodos y la sudadera me encanta!!!
    Besos

    ResponElimina
  4. Has fet un Pantigana al complet, quina il·lusió!!
    Cada vegada m'agraden més els detalls en groc :-)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Pantigana al complet, look calçotada i sortides al camp!! I el groc... jo no puc parar de combinar-lo amb el color berenjena!

      Elimina
  5. estaba "cotilleando"... qué gracia verte aqui sin triporra... supongo que ya habrás sido mami, no?

    ResponElimina
  6. Sí, justo una semana después de la creación y estreno del vestido!! Aquí tenía una microtripilla de 3 meses :)

    ResponElimina