dijous, 6 de novembre del 2014

Cosint per a dos...

Aprofitant que és dijous i RUMS, us ensenyo la meva darrera costura... Ja fa més d'un mes!! I és que... Què fas quan l'endemà tens un casament i et queda una setmana per ser mare? Doncs... Cosir un vestit fins les tantes de la matinada, que a més després el temps per la costura ja no serà el mateix!!

La part de dalt del vestit és una Joanix adaptada per fer el drapejat, la faldilla és creació del moment. La roba, un punt de viscosa de la tienda del retal a Barcelona. El cinturó és comprat de fa anys.

Què més hi haurà a la RUMS?

Aprovechando que es jueves y RUMS, os enseño mi última costura... De hace más de un mes!! Porque... Qué hacéis cuando al día siguiente tenéis una boda y os queda una semana para ser mamás? Pues... Coser un vestido hasta las tantas de la madrugada, porque además, el tiempo para coser a partir de entonces ya no será lo mismo!

La parte de arriba del vestido es una Joanix modificada para hacer el drapeado, la falda es creación del momento. La tela, un punto de viscosa de la tienda del retal, en Barcelona. El cinturón es comprado, ya hace años.

Qué más habrá en la RUMS?
El vestit en acció!! // El vestido en acción!!

Primeres proves... Faltava tallar el baix. // Primeras pruebas... Faltaba cortar el bajo.

Amb una panxa així... // Con semejante barriga...


12 comentaris: