divendres, 21 de novembre del 2014

Pantalons Xiana i altres artesanies...

I, per fi, alguna costura petiteta... De moment, no n'he pogut fer gaire més, lluito per aconseguir temps per cosir però de moment és difícil!
Y, por fin, alguna costura pequeñita... De momento no he podido coser mucho más, lucho para sacar tiempo pero de momento es difícil!

Es tracta del pantaló Xiana de MiMaraMundo, un patró fantàstic! És la peça de roba que més li ha durat... De fet, amb gairebé 2 mesos, encara el fa servir i li va bé! Per aconseguir-ho, vaig cosir el pantaló sense afegir marges de costura per a adaptar-lo a la talla 0, i vaig fer els punys dels turmells extra llargs per a fer-los durar (per sort, ja que el petit Gogi és ben llarg!!).
Se trata del pantalón Xiana de MiMaraMundo, un patrón fantástico! Es la prenda de ropa que más le ha durado... De hecho, con casi 2 meses, todavía lo usa y le va bien! Para conseguirlo, cosí el pantalón sin añadir márgenes de costura para adaptarlo a la talla 0, e hice los puños de los tobillos extra largos para que le durasen (por suerte, ya que el pequeño Gogi es muy largo!!).

A més, aprofito per presentar-vos una adaptació que vaig fer de regal pel dia del pare... El bodi és comprat, i vaig afegir-hi l'aplicació "T'estimo papa" per a felicitat del pare de la criatura :)
Además, aprovecho para presentaros una adaptación que hice de regalo para el día del padre... El body es comprado, y añadí la aplicación "T'estimo, papa" (te quiero, papá), para felicidad del padre de la criatura :)

Per completar el bebè artesà, cinta de xumet i manteta fets per una de les àvies, en Gogi és ben afortunat!
Para completar el bebé artesano, cinta de chupete y mantita hechos por una de sus abuelas, Gogi es muy afortunado!

1 comentari: